Сайтқа кіру
![]()
Технология (қыз балаларға арналған) 5 сыныптың соңында оқушылар:
1)асүй мен асхана қойылатын санитарлық – гигиеналық талаптарды; 2) азық – түліктерді өңдеу; қазіргі асүй жабдықтарының түрлерін; 3) бутерброд пен ыстық сусындар дайындау технологиясы мен түрлерін;
30 қаңтар 2014 - Админ
| 24175 көрілім
|
![]() 6 сыныптың соңында оқушылар: 1) көкөніс шаруашылығының күзгі жұмыстарын орындауды; 2) жеміс ағаштары мен жидек дақылдарын отырғызу ережелерін; 3) жидектік дақылдарды вегетативтік көбейту жөнінде;
30 қаңтар 2014 - Админ
| 25488 көрілім
|
![]() 7 сыныптың соңында оқушылар 1) азық – түліктерді өңдеудің температуралық режімі мен тағамды өңдейдің ұзақтығын сақтаудың санитарлық маңызын; 2) ыстық тағамдармен жұмыс істеу ережелерін; 3) балық пен қамырдан тағамдар әзірлеу технологиясын, олардың адамның тамақтануындағы маңызын, сақтау мерзімдерін;
30 қаңтар 2014 - Админ
| 20429 көрілім
|
![]() ЖАРАТЫЛЫСТАНУ 5-сынып
(барлығы 34 сағ, аптасына 1 сағ) |
![]() ГЕОГРАФИЯ 6-сынып
(барлығы 68 сағ, аптасына 2 сағ) |
ГЕОГРАФИЯ 6-сынып
(барлығы 68 сағ, аптасына 2 сағ) |
![]() ГЕОГРАФИЯ 7-сынып
(барлығы 68 сағ, аптасына 2 сағ) |
![]() ГЕОГРАФИЯ 8-сынып
(барлығы 68 сағ, аптасына 2 сағ) |
![]() ГЕОГРАФИЯ 9-сынып
(барлығы 68 сағ, аптасына 2 сағ) |
![]() ГЕОГРАФИЯ 10-сынып |
![]() ГЕОГРАФИЯ 11-сынып |
![]() БИОЛОГИЯ 9-сынып (барлығы 68 сағ, аптасына 2 сағ) |
Пәндер
Ұстаздарға
Оқушыларға
Лауазым иелеріне
Блогтағы жазбалар