Сайтқа кіру
1.Ғылыми зерттеу жұмысының мақсаты: Сусын ретінде қымыздың тағамдық қор қатарында алатын орнын, құрамдас бөліктерін анықтау әдісін үйрене отырып, түрлерін, құрамы мен қасиеттері бойынша салыстыру, эксперимент жасау, адам ағзасына тигізетін әсерін білу. Болжам: Қымыздың құрамын, қасиеттерін зертеу арқылы мектеп эксперименттерін жетілдіруге ықпал ететін және әлеуметтік мәселелер қарастырылды.
23 қаңтар 2016 - Админ
| Толығырақ
| 1 пікірлер
| 10745 көрілім
Тегтер: қымыз, ғылыми жұмыс, ғылыми жоба |
Тақырыбы:Ахмет — қазақ тіл білімінің негізін қалаушы Бағыты: Қазақстанның тарихи ескерткіштері мен болашақтағы туристік бағыттар Бөлім: Әдебиет Жетекшісі:Әуезова Зәмзәгүл Тұрғанқызы қазақ тілі мен әдебиет пәндерінің мұғалімі |
Пәндер
Ұстаздарға
Оқушыларға
Лауазым иелеріне
Блогтағы жазбалар